[MV]No Other
5 posters
Sapphire Cyon :: Super Junior :: MVs
Strana 1 z 1
Re: [MV]No Other
Wook u toho autíčka tam xDD ale jinak moc moc moc moc moc moc moc moc .... PĚKNÝ
LucinQa- →Good Person ☆☆☆☆☆
jj mně se to taky nehorázně líbilo, ale já prostě takovej šok, páč sem furt aktualizovala stránku SME na youtube, jestli už nepřidali náhodou teaser od SHINee a najednou mi začne hrát No Other, já jen no to snad není možný :D :D... sem nalepetá na obrazovce sledovala, jak je to celé "sladké" a rozkošné , fakt krása!!!
Lucishka- →Monster ☆☆☆☆☆
jsem nějak zaspala , pořád si pouštím livka z Music bank atd. a ani nevím že mají MV.
ten videoklip se mi nelíbí a to z jednoho důvodu: Siwon je tam s holkou!
ne, miluju tuhle písničku i to MV , je to lepší než čokoláda , když ji poslouchám a když koukám na kluky, zaplaví mě pocit radosti a štěstí
btw: nepřipadá vám, že Eunhyuk je čím dál tím víc hezčí?
ten videoklip se mi nelíbí a to z jednoho důvodu: Siwon je tam s holkou!
ne, miluju tuhle písničku i to MV , je to lepší než čokoláda , když ji poslouchám a když koukám na kluky, zaplaví mě pocit radosti a štěstí
btw: nepřipadá vám, že Eunhyuk je čím dál tím víc hezčí?
Mily- →Shuper Girl ★★☆☆☆
Mily napsal:btw: nepřipadá vám, že Eunhyuk je čím dál tím víc hezčí?
no musim sa na neho blizsie pozriet ...v poslednej dobe totiz nemozem spustit oci z Kyuhyuna
luc20- →Angela ★☆☆☆☆
kwůli No other sem začala SuJu poslouchat..... vlastně kdyby nebylo No other asi bychnikdy SuJu nepoznala....ale tak když sem na to narazila tak řikám že si to pustim a když sem uwiděla Siwona a potom ostatníí.......ach xD strašně moc se mi zalíbyli xD
formulka- →Good Person ☆☆☆☆☆
Sapphire Cyon :: Super Junior :: MVs
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: