Sapphire Cyon
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[1P] Kibum at JECHEON International Music & Film Festival

4 posters

Goto down

[1P] Kibum at JECHEON International Music & Film Festival Empty [1P] Kibum at JECHEON International Music & Film Festival

Příspěvek  HungryGenius Thu Aug 12, 2010 4:07 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]

Cr: dDonika at sj-world
HungryGenius
HungryGenius
→Too Perfect ★★★★★

Návrat nahoru Goto down

[1P] Kibum at JECHEON International Music & Film Festival Empty Re: [1P] Kibum at JECHEON International Music & Film Festival

Příspěvek  Piggie Thu Aug 12, 2010 4:30 pm

zdá se mi to nebo fakt přibral? Oo :010:
Piggie
Piggie
→Překladatel ★★★☆☆

Návrat nahoru Goto down

[1P] Kibum at JECHEON International Music & Film Festival Empty Re: [1P] Kibum at JECHEON International Music & Film Festival

Příspěvek  HungryGenius Thu Aug 12, 2010 4:31 pm

Angie napsal:zdá se mi to nebo fakt přibral? Oo :010:

To je možné, ale vypadá tam fakt úpně divně oO a staře TT
HungryGenius
HungryGenius
→Too Perfect ★★★★★

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Piggie Thu Aug 12, 2010 4:34 pm

TheKyas napsal:

nelíbí se mi :065:
vypadá jako mutant Shinda a Jessicy :11: :09:
Piggie
Piggie
→Překladatel ★★★☆☆

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  HungryGenius Thu Aug 12, 2010 4:35 pm

Angie napsal:
TheKyas napsal:

nelíbí se mi :065:
vypadá jako mutant Shinda a Jessicy :11: :09:

Mě se tam taky nelíbí TT .. však jsem měla úplně šok jak mi toto na netu vyskočilo :008:
HungryGenius
HungryGenius
→Too Perfect ★★★★★

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Koaro Thu Aug 12, 2010 8:50 pm

nějak nám rychle stárne :008: i když mě by bylo docela jedno jak by vypadal hlavně ať trochu spolupracuje se SuJu to by mi udělalo největší radost
Koaro
Koaro
→Good Person ☆☆☆☆☆

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Piggie Thu Aug 12, 2010 9:19 pm

Koaro napsal:nějak nám rychle stárne :008: i když mě by bylo docela jedno jak by vypadal hlavně ať trochu spolupracuje se SuJu to by mi udělalo největší radost
máš pravdu :008: když nad tím tak přemýšlím tak jsem ho už hodně, hooodně dlouho neviděla s nějakým člene SuJu ._. chybí mí ty časy, kdy ještě byli všici spolu ._.
Piggie
Piggie
→Překladatel ★★★☆☆

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Markét Sun Aug 15, 2010 12:31 pm

To dělá to, že jen 'hraje' a asi nemá nějaký pořádný pohyb O.o Kdyby trénoval s SJ na SS3, tak by mu ty kila šla dolů sama... T.T Chci, aby se k SJ vrátil... :008:
Markét
Markét
→Sapphire pomocník ★★★☆☆

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: