[3P] Eunhyuk s fanynkou
2 posters
Strana 1 z 1
[3P] Eunhyuk s fanynkou
[You must be registered and logged in to see this image.]
Credits: 彩媛媛
Reuploaded: black_cat at SJ-World
Já si nemůžu pomoct, ale ta borka prostě vypadá jak Wookie
HungryGenius- →Too Perfect ★★★★★
Re: [3P] Eunhyuk s fanynkou
to je ženská? jsem se jí teda lekla ale fakt vypadá jak Ryeowook až na to že on je mnohem hezčí
Koaro- →Good Person ☆☆☆☆☆
Koaro napsal:to je ženská? jsem se jí teda lekla ale fakt vypadá jak Ryeowook až na to že on je mnohem hezčí
jako můj brácha tu asi 10 minut přemýšlel nad tím, jestli má na hlavě vlasy nebo čepici
vím, že nejsem bůh ví jak krásná ale jí se prostě musím smát
☆★sELFish. napsal:Koaro napsal:to je ženská? jsem se jí teda lekla ale fakt vypadá jak Ryeowook až na to že on je mnohem hezčí
jako můj brácha tu asi 10 minut přemýšlel nad tím, jestli má na hlavě vlasy nebo čepici
vím, že nejsem bůh ví jak krásná ale jí se prostě musím smát
taky jsem chvilku přemýšlela co to má na hlavě O.o hlavně se mi líbí jak se vesele tváří a chudák Hyuk oproti ní jen trpělivě čeká až to mučení skončí není krásná opravdu ne:D a hlavně bych fakt neřekla že je to holka
Koaro- →Good Person ☆☆☆☆☆
Možná přejetou kočku.. (čemuž bych i celkem věřila oO)
A Hyuk opravdu vypadá, že něco zadržuje na té druhé fotce možná i smích? XDD
Ale hlavně, že ona je šťastná .. i když, kdo by v přítomnosti Eunhyuka nebyl? ..ať už vypadá jak chce, je to co nebo kdo chce a má na hlavě něco divného, tak i přesto jí závidím
A Hyuk opravdu vypadá, že něco zadržuje na té druhé fotce možná i smích? XDD
Ale hlavně, že ona je šťastná .. i když, kdo by v přítomnosti Eunhyuka nebyl? ..ať už vypadá jak chce, je to co nebo kdo chce a má na hlavě něco divného, tak i přesto jí závidím
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: