Sapphire Cyon
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Official Blood Donation Campaign CF version A

4 posters

Goto down

Official Blood Donation Campaign CF version A  Empty Official Blood Donation Campaign CF version A

Příspěvek  HungryGenius Wed Nov 10, 2010 7:57 pm

jako ty srdíčka na konci :057: :057:
HungryGenius
HungryGenius
→Too Perfect ★★★★★

Návrat nahoru Goto down

Official Blood Donation Campaign CF version A  Empty Re: Official Blood Donation Campaign CF version A

Příspěvek  Teukee Fri Jan 28, 2011 10:22 pm

jáááj winner já si nemůžu pomoct, :069: ale on tam Minnie vypadá tak roztomile :heart: a Donghae je tu tak nádherný :29: myslím že už se nebudu bát, když mi půjdou brát krev ^^ :056:
Teukee
Teukee
→Good Person ☆☆☆☆☆

Návrat nahoru Goto down

Official Blood Donation Campaign CF version A  Empty Re: Official Blood Donation Campaign CF version A

Příspěvek  Elion Fri Jan 28, 2011 11:41 pm

jéééé :55: :55: Jak se tam Minnie usmívá, konečně :087: :087:
Já bych šla darovat krev jedině kdyby šel se mnou :046: :046:
Elion
Elion
→Good Person ☆☆☆☆☆

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  HungryGenius Sat Jan 29, 2011 4:14 pm

Kdyby to tak byla reklama "Darujte krev a dostanete Sungmina a Donghae" :057: no jé :005: bych tam naběhla jako první :Muhehe:
HungryGenius
HungryGenius
→Too Perfect ★★★★★

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Lee Eun Joo Sat Jan 29, 2011 5:49 pm

Kyas—♕ napsal:Kdyby to tak byla reklama "Darujte krev a dostanete Sungmina a Donghae" :057: no jé :005: bych tam naběhla jako první :Muhehe:

tak to by bolo super :29: hneď by som sa pridala k tebe ! :55:
Lee Eun Joo
Lee Eun Joo
→Good Person ☆☆☆☆☆

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: