Sapphire cyon
2 posters
Strana 1 z 1
Sapphire cyon
※ Sapphire cyon ※
Sapphire cyon - fórum o Super Junior je tu jen pro vás. Ale jaký je váš postoj k němu? Pomohlo vám toto fórum někdy? Jste rádi, že jste ho poznali? Máte na srdci něco, co by jste chtěli Sapphire cyonu říct? Zde můžete.
Sem můžete psát své názory, pochvaly, kritiky.
Pokud vám na SC něco chybí, vadí, nadbývá, nelíbí se vám, napište to sem a pokud to bude v našich silách, dáme to do pořádku
Chceme jen, aby sem lidé rádi chodili a vraceli se sem
Diskutujte na téma Sapphire Cyon, české a slovenké Super Junior fórum ♥
HungryGenius- →Too Perfect ★★★★★
Re: Sapphire cyon
baybe ten nezáujem znamená iba to,že všetkým sa na fóre páči a ešte to, že sme málo kreatívny aby sme vymysleli niečo nové pre toto fórum aby bolo ešte lepšie
takže ja som rada že som tu leboooooo som spoznala fajn ľudí tu:)a kúsok po kúsku,začínam rozoznávať členov SUJU XDza čo som vďačná lebo nebyť tohoto fóra,tak doteraz nikoho z nich nepoznám ja sem chodím a vraciam sa sem,hoci nie tak často ako na cyon,ake chodím a hádžem komenty
takže ja som rada že som tu leboooooo som spoznala fajn ľudí tu:)a kúsok po kúsku,začínam rozoznávať členov SUJU XDza čo som vďačná lebo nebyť tohoto fóra,tak doteraz nikoho z nich nepoznám ja sem chodím a vraciam sa sem,hoci nie tak často ako na cyon,ake chodím a hádžem komenty
Konichiwka- →Angela ★☆☆☆☆
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: