Crazy DongHae ShinDong
+6
formulka
Jane
MicinaCicusha
...Lenny...
Mily
HungryGenius
10 posters
Strana 1 z 1
Crazy DongHae ShinDong
No takže Tohle není teda žádná novinka Ale přišlo mi to fakt zajímavý tak se o to s váma chci podělit Nechci se smát celý ty dny sama
Omg ... a to jsem si myslela, že jsem bláááázen Na ně nemám
HungryGenius- →Too Perfect ★★★★★
Re: Crazy DongHae ShinDong
já už na to koukala dřív a nemohla sem zastavit smích...sem myslela že se pochčiju....je dobře žes to sem dala...se du zase zasmát
...Lenny...- →Shuper Girl ★★☆☆☆
jo no.. taky si už myslím že jsem normální průměrný člověk
ale i tak z toho furt smíchy nemůžu
ale i tak z toho furt smíchy nemůžu
ae proboha co to je ? najlepší je aj tak poppin
MicinaCicusha- →Shuper Girl ★★☆☆☆
já tam upe nepobírám z DongHae mg.. jak se tam točí a matlá rukama po té zdi.. oh bože to je uchcávka a na konci uteče hrdina jeden
jj to už jsem taky viděla, to je uplně drsný já nemůžu stoho, jak je vždycky ticho a pak najednou začnou mlet, oni jsou vážně cvoci
konečně wim že sem upa normální..ale jak se Don plazí po tý zdi xDD dobrý no...a o čem to wůbec kecaj nbo co to vlastně prowáděj xDJane napsal:jj to už jsem taky viděla, to je uplně drsný já nemůžu stoho, jak je vždycky ticho a pak najednou začnou mlet, oni jsou vážně cvoci
formulka- →Good Person ☆☆☆☆☆
Boože muj to sou paka xD ....Donghae jak se pokouší nesmát to sem zaase dostala záchvat bože paka paka paka xD xD xD Si nepřijdu normální spíš nudná tralalá
Eliria- →Good Person ☆☆☆☆☆
Eliria napsal:Boože muj to sou paka xD ....Donghae jak se pokouší nesmát to sem zaase dostala záchvat bože paka paka paka xD xD xD Si nepřijdu normální spíš nudná tralalá
i když připomíná mi to naši partičku ve škole..při vysvědčení sme něco pdobnýho dělali ..a když přišla uča tak sme ztichli odešla a už sme jely xD
formulka napsal:
konečně wim že sem upa normální..ale jak se Don plazí po tý zdi xDD dobrý no...a o čem to wůbec kecaj nbo co to vlastně prowáděj xD
O čem kecají to nevím, rozumím jim jen annyeong haseyo a kamsahamnida xDD ale je to nějaká kampaň proti kouření
O čem kecají to nevím, rozumím jim jen annyeong haseyo a kamsahamnida xDD ale je to nějaká kampaň proti kouření [/quote]
hej dobře..kampaŃ proti kouření xDD asic ukazowali jak lidi vypadaj po vykouření jedný krabičky? xD
*se smíchám vstává ze země* lol, už jsem to viděla, ale jako vždy to dokáže pobavit hlavně DongHae, ten co tam dělá, to bylo moc ..
heh, to je dobrý vědět co to tam říkaj .. xD kampaň proti kouření? zajímalo by mě jestli by to ty kuřáky odradilo, jen aby jich nebylo ještě více☆★sELFish. napsal:O čem kecají to nevím, rozumím jim jen annyeong haseyo a kamsahamnida xDD ale je to nějaká kampaň proti kouření
Nessi- →Monster ☆☆☆☆☆
tohle videjko naprosto nemá chybu, rozesměje mě to při každé příležitosti... xDDD a to i v případě, že jdeme v Ově s Kyas a Angie po ulici, že děvčata? xDDD taky nevím, jestli by mi to pomohlo nekouřit , ae možná bych od toho smíchu ani neudržela cigaretu v ruce... xDDDD
Markét- →Sapphire pomocník ★★★☆☆
ae možná bych od toho smíchu ani neudržela cigaretu v ruce... xDDDD[/quote]
tjn xD
tjn xD
Similar topics
» [1P] Donghae, Shindong and Eunhyuk on the 3rd fl. taking photos of ELF!!^^
» [1P] Shindong
» Shindong's twitter
» [1P] Shindong
» Shindong's twitter