RyeoTeuk,, Forever
4 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: RyeoTeuk,, Forever
Jo tak to budem asi dvě xDxD
...ale víš co, co se týče fikcí, kritika být musí, ale i pochvala potěší xD
Třeba já jsem vždycky chtěla, aby mi někdo zkritizoval fikce, ale každej říkal že jsou dobrý, což mě trochu štvalo, páč furt nevím, co tam třeba dělám špatně xD ><
...ale víš co, co se týče fikcí, kritika být musí, ale i pochvala potěší xD
Třeba já jsem vždycky chtěla, aby mi někdo zkritizoval fikce, ale každej říkal že jsou dobrý, což mě trochu štvalo, páč furt nevím, co tam třeba dělám špatně xD ><
HungryGenius- →Too Perfect ★★★★★
JJ...ASI TAK...ŘEŠÍM TO SAMÍ....VŽDYCKY KDY NĚCO NAPÍŠU TAK JÁ SEM ASI JEDINEJ ČLOVĚK KTERÝMU SE TO NELÍBÍ
Hafinka113- →Monster ☆☆☆☆☆
No asi tak
Hele, tak se nám taky pochlub ^^ ... vím, že jsi i na druhém cyonu tak jestli si psala něco o DBSK tak staří třeba přepsat jména a těpnout to sem xD ....
Slibuju, že ti to klidně zbuzeruju, když tam bude co xDxD .. já toho jsem schopná, ale nikdy nechcu být moc tvrdá xD
Hele, tak se nám taky pochlub ^^ ... vím, že jsi i na druhém cyonu tak jestli si psala něco o DBSK tak staří třeba přepsat jména a těpnout to sem xD ....
Slibuju, že ti to klidně zbuzeruju, když tam bude co xDxD .. já toho jsem schopná, ale nikdy nechcu být moc tvrdá xD
MNO O DBSK MÁM TED ROZEPSANOU JEDNU POVÍDKU NA HOOOOODNĚ MOC DÍLŮ ...A PÍŠU TO NAPUL S KÁMOŠKOU ALE K SJ SE URČO TAKY DOPRACUJU ...VLASTNĚ UŽ BYCH MĚLA PÁR NÁPADŮ .....A S KRITIKOU NEŠETŘI JÁ BUDU JENOM RÁDA
Tak tak xDxD ...
Jako třeba tady k sečně Ewwce jsem byla ještě těžce milá xD .. si měla slyšet ty kecy co jsem pronášela, když jsem si to četla s kámoškou v busu, když jsme jely do Německa .. nic ve zlym ale ><
...Nooo tak to sem taky pak můžeš hodit ty tvé fikce .. jen bys musela jména přepsat na nějaký členy Super Junior
A taky bych bla ráda, kdybys mi zkritizovala moje fikce xDxD
Jako třeba tady k sečně Ewwce jsem byla ještě těžce milá xD .. si měla slyšet ty kecy co jsem pronášela, když jsem si to četla s kámoškou v busu, když jsme jely do Německa .. nic ve zlym ale ><
...Nooo tak to sem taky pak můžeš hodit ty tvé fikce .. jen bys musela jména přepsat na nějaký členy Super Junior
A taky bych bla ráda, kdybys mi zkritizovala moje fikce xDxD
JJ...ALE V TE KRITICE JE JEDEN PROBLÉM , PŘED CHVILKOU SEM SI JEDNO TVOJE FF DOČETLA A NIC MOC KE KRITICE SEM TAM NENAŠLA ...ALE JÁ SI TO PŘEČTU ZNOVA A BUDU SE SNAŽIT NAJÍT CO NEJVÍC CHYB A NESROVNALOSTÍ, ABYCH TI UDĚLALA RADOST ...A JÁ SI NĚCO NAJDU ...BOJ SE MĚ BOJ
No konečně někdo, kdo má rozum i mozek na správném místě xDxD
Budu ráda když mi k nim pisneš nějaký ten komentářík ^^
A já se nebojím, jsem připravená << toto je jakože krutý smích, chápeš? xDxDxD
Budu ráda když mi k nim pisneš nějaký ten komentářík ^^
A já se nebojím, jsem připravená << toto je jakože krutý smích, chápeš? xDxDxD
TAK CHTĚLA SI TO A MÁŠ TO MÍT TED SEM TI NAPASLA K JEDNOMU FF KRITIKU...SICE NESTOJÍ ZA NIC ALE KRITIKA TO JE .....ALE JE DIVNÝ ŽE KRITIZUJU NĚCO CO KRITIZOVAT MOC NEJDE
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: