[MV] NHSS (Yesung)
+2
luc20
Licee
6 posters
Sapphire Cyon :: Super Junior :: MVs
Strana 1 z 1
Re: [MV] NHSS (Yesung)
osobne Yesunga moc nemusim...ale pri tejto pesnicke mi prebehli zimomriavky po chrbte
luc20- →Angela ★☆☆☆☆
Tahle písnička se mi strašně líbí a ještě ke všemu v jeho podání ....on je v tom muzikálu úplně nádhernej
...Lenny...- →Shuper Girl ★★☆☆☆
ten muzikál bych chtěla vidět , to vypadá že tam Yesung hraje zloducha ne? a v 3:08 jak ho nysvítili tak vypadá jak démon , ale ta písnička je úžasná bych ji chtěla
Mily- →Shuper Girl ★★☆☆☆
milena napsal:ten muzikál bych chtěla vidět , to vypadá že tam Yesung hraje zloducha ne? a v 3:08 jak ho nysvítili tak vypadá jak démon , ale ta písnička je úžasná bych ji chtěla
jestli chceš tu pisničku tk já ji mám stáhlou ... tk mi napiš svoji adresu a ja ti ji pošlu ...
já jsem tu písničku hledala a nikde jsem jí nenašla, tak bych tě chtěla poprosit, jestli bys mi jí neposlala...kdyžtak v profilu mám ICQ...
...Lenny...- →Shuper Girl ★★☆☆☆
chci to vidět naživo moc moc moc to by muselo být úplně super tam sedět v tom divadle, poslouchat ten jeho úžasný zpěv, dívat se na to jak je roztomilý a navíc mají úplně super udělanou scénu když to srovnám s těma muzikálama tady, tak mi ty v čr přijdou takové skoro amatérské xDD
HinAlaKim napsal:milena napsal:ten muzikál bych chtěla vidět , to vypadá že tam Yesung hraje zloducha ne? a v 3:08 jak ho nysvítili tak vypadá jak démon , ale ta písnička je úžasná bych ji chtěla
jestli chceš tu pisničku tk já ji mám stáhlou ... tk mi napiš svoji adresu a ja ti ji pošlu ...
jo to chtěla adresu email mám v profilu, díky moc
Mily- →Shuper Girl ★★☆☆☆
Similar topics
» [CZ] Yesung - It has to be you
» [10P] Yesung pre-debut
» [1P] Yesung - CY Entry
» [3P] Yesung at Babtol's
» [1P] Yesung at the S Clinic
» [10P] Yesung pre-debut
» [1P] Yesung - CY Entry
» [3P] Yesung at Babtol's
» [1P] Yesung at the S Clinic