10 Quirks of Donghae
+3
Mily
HinAlaKim
HungryGenius
7 posters
Strana 1 z 1
10 Quirks of Donghae
01 Donghae zanechal zprávu pro Eunhyuka, ve které říká "Hyukjae, miluji tě ~"
Odpověděl: "Stop přechovávání takovéto jedno-stranné lásky."
02 Před bungee-jumpingem vykřikl "Tak se rozejdeme, Donghae!"
Donghae odpověděl: "Pojď dolů, já tě praštím!"
03 Někdo uvedl: "Nepodařilo se mi usnout kvůli komára. Hyung, dej tomu komárovi lekci."
Donghae odpověděl: "Dej mi komárovo plné jméno a adresu, já mu dám lekci!"
04 On sám věří, že je nejoblíbenější člen mezi SJ
05 Tak strašně rád nosí klobouky a je mu jedno, jestli v nich spí, čistí si zuby nebo myje tvář. Věří tomu, že jeho vlasy a klobouk by měly být vždy pohromadě.
06 Když nastal čas pro Donghae umýt nádobí, tak řekl "Hyung, pojďme hrát hru (rozhodnout, kdo umyje nádobí)." Na konci Hangeng ztrácí a žalostně vykřikl: "Já byl také ten, kdo vařil to jídlo!"
07 V kuchyni, o kterou se dělí 10 lidí, Donghae strčil a připevnil vlastní fotografie všude, ale nikdy tam nevaří.
08 V jeho mládí, Donghae stiskl tlačítko zvonku jeho sousedů každý den po škole, a pak utekl, až jednoho dne, kdy byl chycen a potrestán.
09 Když byl ještě na základní škole, byl ve škole je nejvyšší student, přezdívaný "Lee Tall Person", ale po základní škole už nevyrostl (do výšky). Výška jeho vysněné dívky by měla být 167 cm.
10 Když Donghaemu bylo 21 let, už myslel na to, až bude otcem a řekl, že jeho děti se budou jmenovat "Lee Tian Kong" (Lee Sky), "Hai Lee Yang" (Lee Ocean), "Lee Yun Duo" (Lee Cloud) ...
Source; SJ-M's Baidu吧, posted by 葬花人在街角
Translation; SilentRhapsody @ sj-world.net
Český překlad; kyasurin.blog.cz
Odpověděl: "Stop přechovávání takovéto jedno-stranné lásky."
02 Před bungee-jumpingem vykřikl "Tak se rozejdeme, Donghae!"
Donghae odpověděl: "Pojď dolů, já tě praštím!"
03 Někdo uvedl: "Nepodařilo se mi usnout kvůli komára. Hyung, dej tomu komárovi lekci."
Donghae odpověděl: "Dej mi komárovo plné jméno a adresu, já mu dám lekci!"
04 On sám věří, že je nejoblíbenější člen mezi SJ
05 Tak strašně rád nosí klobouky a je mu jedno, jestli v nich spí, čistí si zuby nebo myje tvář. Věří tomu, že jeho vlasy a klobouk by měly být vždy pohromadě.
06 Když nastal čas pro Donghae umýt nádobí, tak řekl "Hyung, pojďme hrát hru (rozhodnout, kdo umyje nádobí)." Na konci Hangeng ztrácí a žalostně vykřikl: "Já byl také ten, kdo vařil to jídlo!"
07 V kuchyni, o kterou se dělí 10 lidí, Donghae strčil a připevnil vlastní fotografie všude, ale nikdy tam nevaří.
08 V jeho mládí, Donghae stiskl tlačítko zvonku jeho sousedů každý den po škole, a pak utekl, až jednoho dne, kdy byl chycen a potrestán.
09 Když byl ještě na základní škole, byl ve škole je nejvyšší student, přezdívaný "Lee Tall Person", ale po základní škole už nevyrostl (do výšky). Výška jeho vysněné dívky by měla být 167 cm.
10 Když Donghaemu bylo 21 let, už myslel na to, až bude otcem a řekl, že jeho děti se budou jmenovat "Lee Tian Kong" (Lee Sky), "Hai Lee Yang" (Lee Ocean), "Lee Yun Duo" (Lee Cloud) ...
Source; SJ-M's Baidu吧, posted by 葬花人在街角
Translation; SilentRhapsody @ sj-world.net
Český překlad; kyasurin.blog.cz
HungryGenius- →Too Perfect ★★★★★
Re: 10 Quirks of Donghae
tak za prví- Donghae se ožení jedině s Eunhyukem a děti můžou adoptovat
za druhý - z přílišného nosení čepic a klobouků se zapařuje hlava a padají vlasy (Donghae okamžitě omez klobouky!)
a za třetí nerada se přiznávám ale jako malá jsem taky zvonila na zvonky a pak zdrhla (tfuj tfuj)
a nakonec - Donghae je JEDNIČKÁ
za druhý - z přílišného nosení čepic a klobouků se zapařuje hlava a padají vlasy (Donghae okamžitě omez klobouky!)
a za třetí nerada se přiznávám ale jako malá jsem taky zvonila na zvonky a pak zdrhla (tfuj tfuj)
a nakonec - Donghae je JEDNIČKÁ
Mily- →Shuper Girl ★★☆☆☆
až se mi bude chtít, přidám zbylých dvacet když se vám to líbilo :D:D
hehe ...někdy jsem se fakt zasmála
třeba hned u toho prvního
Koukej sem přidat zbytek
třeba hned u toho prvního
Koukej sem přidat zbytek
...Lenny...- →Shuper Girl ★★☆☆☆
hehe,urcite preloz aj ostatne,alebo ak chces ti aj pomozem posli mi :)ale jednoznacne sa chcem nasmiat este:)
Konichiwka- →Angela ★☆☆☆☆
namyšlenej parchant
ale stejně ho miluju
určitě někdo přeložte ty další
ale stejně ho miluju
Piggie- →Překladatel ★★★☆☆
Angie napsal:namyšlenej parchant
ale stejně ho miluju
namyšlenej parchat mu říkáš jen proto, že jsem o Kyuhyunovi řekla, že je namyšlený egoista xDD
ne to není pravda xDTheKyas napsal:Angie napsal:namyšlenej parchant
ale stejně ho miluju
namyšlenej parchat mu říkáš jen proto, že jsem o Kyuhyunovi řekla, že je namyšlený egoista xDD
Kyuanek je takovej to jo * *
ale musíš uznat že hajan taky docela strší sebevědomím :D
Angie napsal:ne to není pravda xDTheKyas napsal:Angie napsal:namyšlenej parchant
ale stejně ho miluju
kdo by na jejich místě sebevědomím nesršel?
ale tak namyšlenej jako Kyu rozhodně není :D
TheKyas napsal:Angie napsal:ne to není pravda xDTheKyas napsal:Angie napsal:namyšlenej parchant
ale stejně ho miluju
kdo by na jejich místě sebevědomím nesršel?
ale tak namyšlenej jako Kyu rozhodně není :D
vsadíme se?
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: