Sapphire Cyon
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[4P] Han, Kyu, Dong, Shi OPPO Wallpapers

+4
luc20
Mily
HungryGenius
Nanami
8 posters

Goto down

[4P] Han, Kyu, Dong, Shi OPPO Wallpapers Empty [4P] Han, Kyu, Dong, Shi OPPO Wallpapers

Příspěvek  Nanami Tue Jan 05, 2010 12:17 am

1024x768 Pixel

[You must be registered and logged in to see this image.]
Spoiler:
Nanami
Nanami
→Monster ☆☆☆☆☆

Návrat nahoru Goto down

[4P] Han, Kyu, Dong, Shi OPPO Wallpapers Empty Re: [4P] Han, Kyu, Dong, Shi OPPO Wallpapers

Příspěvek  HungryGenius Tue Jan 05, 2010 12:21 am

Zdá se mi to, nebo Donghaemu vycpali kalhoty?? :i love: :i love: :64:
HungryGenius
HungryGenius
→Too Perfect ★★★★★

Návrat nahoru Goto down

[4P] Han, Kyu, Dong, Shi OPPO Wallpapers Empty Re: [4P] Han, Kyu, Dong, Shi OPPO Wallpapers

Příspěvek  Mily Tue Jan 05, 2010 12:24 am

no jo, ale Hankyung (kterýmu to tady ohromně sluší :845: ) tam taky nemá zrovna málo :ummm?:
Mily
Mily
→Shuper Girl ★★☆☆☆

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  luc20 Tue Jan 05, 2010 12:38 am

neni vycpane...vsetko vlastne :056:
luc20
luc20
→Angela ★☆☆☆☆

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  _inuskha_ Tue Jan 05, 2010 2:15 am

:052: neco tam bude :i love: :64: :ummm?:*Vrrrrrrrrrrrrrr :Slint: :big slina: :845: *
_inuskha_
_inuskha_
→Good Person ☆☆☆☆☆

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ...Lenny... Tue Jan 05, 2010 9:18 am

To je dobrý, jak se všichni hned zaměří na to jedno :Very Happy: Když ono to ani jinam koukat nejde :lool: nejdřív "to" a pak teprve to ostatní :Suspect:
...Lenny...
...Lenny...
→Shuper Girl ★★☆☆☆

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  HungryGenius Tue Jan 05, 2010 5:39 pm

Tak jako co jiného nám zbývá, když ono to tak bije do očí :i love: :slina:
HungryGenius
HungryGenius
→Too Perfect ★★★★★

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Markét Tue Jan 05, 2010 7:06 pm

Mně se teda nejvíc líbí KyuHyunnie a to jsem se ani na "to určité místo" zaměřovat nemusela, stačil mi jeho rozesmátý obličejík... :Very Happy:
Markét
Markét
→Sapphire pomocník ★★★☆☆

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  HungryGenius Tue Jan 05, 2010 7:09 pm

Markét napsal:Mně se teda nejvíc líbí KyuHyunnie a to jsem se ani na "to určité místo" zaměřovat nemusela, stačil mi jeho rozesmátý obličejík... :Very Happy:

Však on tam taky nic nemá =D ... beru zpět, nic jsem neřekla ><
HungryGenius
HungryGenius
→Too Perfect ★★★★★

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Markét Tue Jan 05, 2010 7:16 pm

Chudák KyuHyunnie, kdyby věděl jak si ho dobíráš.... :010: Vždyť říkám, že jeho face úplně stačí, aby to člověka potěšilo a nemusí hned myslet na.... Úsměv
Markét
Markét
→Sapphire pomocník ★★★☆☆

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Piggie Tue Jan 05, 2010 7:34 pm

kyasurin napsal:
Markét napsal:Mně se teda nejvíc líbí KyuHyunnie a to jsem se ani na "to určité místo" zaměřovat nemusela, stačil mi jeho rozesmátý obličejík... :Very Happy:

Však on tam taky nic nemá =D ... beru zpět, nic jsem neřekla ><

:( Chudacek Kyu, on za to nemuze :(
šak já to na tebe nabonzuju :031: xD
Piggie
Piggie
→Překladatel ★★★☆☆

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  HungryGenius Tue Jan 05, 2010 8:17 pm

No jo, jsem prostě jen upřímná (možná mrcha? xD), ale jinak jsem hodná =DD fakt!
HungryGenius
HungryGenius
→Too Perfect ★★★★★

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Mily Tue Jan 05, 2010 9:34 pm

vždyť se říká: I s malým kašpárkem se dá dělat velký divadlo. :083:
Mily
Mily
→Shuper Girl ★★☆☆☆

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: