Sapphire Cyon
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[1P] Sungmin in Hong Gil Dong Costume

+2
Markét
HungryGenius
6 posters

Goto down

[1P] Sungmin in Hong Gil Dong Costume Empty [1P] Sungmin in Hong Gil Dong Costume

Příspěvek  HungryGenius Thu Jan 14, 2010 10:27 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
HungryGenius
HungryGenius
→Too Perfect ★★★★★

Návrat nahoru Goto down

[1P] Sungmin in Hong Gil Dong Costume Empty Re: [1P] Sungmin in Hong Gil Dong Costume

Příspěvek  Markét Thu Jan 14, 2010 11:12 pm

SungMin ♥ se mi tady no ehm.. moc nelíbí... :009: Tváří se příliš vážně, ale možná se tak vážně musel tvářit... i když já mám ráda, když je víc rozesmátej :heart:
Markét
Markét
→Sapphire pomocník ★★★☆☆

Návrat nahoru Goto down

[1P] Sungmin in Hong Gil Dong Costume Empty Re: [1P] Sungmin in Hong Gil Dong Costume

Příspěvek  Mily Thu Jan 14, 2010 11:33 pm

drama Hong Gil Dong miluju (dokonce jsem tak pojmenovala jednu kytku, druhá se jmenuje Vong Fei Hung) :057:

Sungmin tady vypadá mužněji a dospěleji a s tím mečem v ruce :069:
Mily
Mily
→Shuper Girl ★★☆☆☆

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Markét Fri Jan 15, 2010 11:34 am

Začínám si na tu fotku zvykat... Úsměv Vypadá jako nějaký "samuraj" :55: Mohl by mě chránit, bojové umění umí a ten kostým by klidně mohl nosit taky..... :031:
Markét
Markét
→Sapphire pomocník ★★★☆☆

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  klaruska91 Sat Jan 16, 2010 4:27 pm

ale je škoda,že se tak mračí...vůbec mu vážná tvář nesluší ;)
klaruska91
klaruska91
→Good Person ☆☆☆☆☆

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Markét Sat Jan 16, 2010 4:46 pm

Konečně má někdo stejný názor jako já, taky si myslím, že mu úsměv sluší víc....
Markét
Markét
→Sapphire pomocník ★★★☆☆

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  klaruska91 Sat Jan 16, 2010 4:59 pm

milionkrát víc ;) ...
klaruska91
klaruska91
→Good Person ☆☆☆☆☆

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  _inuskha_ Sat Jan 16, 2010 8:02 pm

tady vypada fakt dospeleji a chyby mu tady ten usmev kterej knemu proste patří njn SUJU Baby face xD :heart:
_inuskha_
_inuskha_
→Good Person ☆☆☆☆☆

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Mily Sun Jan 17, 2010 6:37 pm

našla jsem další

[You must be registered and logged in to see this image.]
Mily
Mily
→Shuper Girl ★★☆☆☆

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  luc20 Sun Jan 17, 2010 8:43 pm

wuaaaaaa, tak na tom druhom obrazku je aky fesak :53:
taky tajomny, sexi a mrtne pritazlivy...a to sa mi Sungmin nikdy nejako extra nepacil, ale tu je faaakt osudovy :069:
luc20
luc20
→Angela ★☆☆☆☆

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  HungryGenius Sun Jan 17, 2010 10:10 pm

Takhle bych si Sungmina nikdy nedovedla představit :big slina:
ale je to prostě něco :i love:
HungryGenius
HungryGenius
→Too Perfect ★★★★★

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Markét Sun Jan 17, 2010 11:30 pm

Awwwwwww....... tyhle obrázky jsou naprosto dokonalý, úplně se nad nima rozplývám :55: :55: Vypadá tady úžasně, tak dospěle a seriózně a přitom mu to děsně sekne, tohle je fakt nebezpečná kombinace.... :069:
Markét
Markét
→Sapphire pomocník ★★★☆☆

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: