Super junior win Seoul music awards
5 posters
Strana 1 z 1
Super junior win Seoul music awards
Super junior na Seoul music awards obdrželi tři ocenění: Popularity award, Hallyu award a Bonsang award.
Když přebírali Popularity award, Kyuhyun řekl: „Dnes je opravdu nádherný den a jsem moc rád, že jsme dostali tuto cenu. Jsem moc šťastný, že to je na moje 23. narozeniny. I love you.“
Když přebírali Hallyu award, Siwon řekl: „Jsme poctěni, že jste nám dali tuto váženou cenu. Chci říct, že vás miluji a chci být navždy společně se všemi Asian fans.“
Když přebírali Bonsang award, Leeteuk řekl. „Děkujeme moc za všechny 3 ocenění. Opravdu mi chybí členové, kteří tady s námi dnes nemůžou být. Chci poděkovat všem členům, kteří se mnou strávili těžké časy. Taky chci poděkovat našim fanouškům, my se vrátíme s „cooler“ image se 4 albem v roce 2010.
[You must be registered and logged in to see this image.]
translated by [You must be registered and logged in to see this link.]
Když přebírali Popularity award, Kyuhyun řekl: „Dnes je opravdu nádherný den a jsem moc rád, že jsme dostali tuto cenu. Jsem moc šťastný, že to je na moje 23. narozeniny. I love you.“
Když přebírali Hallyu award, Siwon řekl: „Jsme poctěni, že jste nám dali tuto váženou cenu. Chci říct, že vás miluji a chci být navždy společně se všemi Asian fans.“
Když přebírali Bonsang award, Leeteuk řekl. „Děkujeme moc za všechny 3 ocenění. Opravdu mi chybí členové, kteří tady s námi dnes nemůžou být. Chci poděkovat všem členům, kteří se mnou strávili těžké časy. Taky chci poděkovat našim fanouškům, my se vrátíme s „cooler“ image se 4 albem v roce 2010.
[You must be registered and logged in to see this image.]
translated by [You must be registered and logged in to see this link.]
Mily- →Shuper Girl ★★☆☆☆
Re: Super junior win Seoul music awards
SiWon: Asian fans ? to myslel jako jen asijský fanoušky nebo fanoušky asie ? protože jestli to první, tak má u mě fakt vroubek
...Lenny...- →Shuper Girl ★★☆☆☆
já jsem to pochopila jako asijský fanoušky, taky jsem se na něj trochu naštvala, ale třeba neví že mají fans po celým světě (jsem naivní co?)
Mily- →Shuper Girl ★★☆☆☆
Ahh, beru to jako oficiální potvrzení, že jejich nové CD opravdu vyjde
Ale Siwon si to u mě solidně podělal
Ale Siwon si to u mě solidně podělal
HungryGenius- →Too Perfect ★★★★★
Už se nemůžu dočkat jejich dalšího alba A k Shiwonovi: "To snad nemyslí vážně?" "Haló my jsme tu taky Wonnie!!!!" >je mírně naštvaná<
Markét- →Sapphire pomocník ★★★☆☆
Similar topics
» Super Junior Bonamana to K-Chart win on Music Bank
» [MV] S.E.O.U.L (+SNSD)
» (Rom) Super Junior - Carnival (+Music Video)
» M.net Music Asia Awards (MAMA)
» [1P] Super Junior at KBS2 Music Bank
» [MV] S.E.O.U.L (+SNSD)
» (Rom) Super Junior - Carnival (+Music Video)
» M.net Music Asia Awards (MAMA)
» [1P] Super Junior at KBS2 Music Bank
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: