My world xD
5 posters
Strana 1 z 1
My world xD
YeSung a EunHyuk sou nejkrásnejší muži tohto sveta
samozrejme až po JunSu a spol
sem malinko višinutá auž nevidržím ani chvíli musím to udelat a koukat na ne!
samozrejme až po JunSu a spol
sem malinko višinutá auž nevidržím ani chvíli musím to udelat a koukat na ne!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ja nepochopím jak muže mít nekdo tak krásne nožičky tak krásny okularky a tak krásny vlasenky a očička a bundičku a ouška a ¨rasy a prstíky u nohou a ručičky a nehítky a botičky a títko aaa..
Vidíte to krásne telíčko a ty nožičky a to krásne botičky (ktere nejde videt srat na to xDD) a ten dokonalej strih kterýho ho obepína kolem pasu (dobre dobre nemusí byt to i doslova.. )Ale tý krásny očička a vlásenky který mu tak sednout krásne že to ani možný už není
Ten krásnej ohoz a to krásne barevné prevedení pomalu ale jiste se mi azstavuje tep proč mi to delaj? proč vubec neco tak sexoidny musí žít?! proč to nejsem schopna znásilnit
Aaaaaaaaaaaaaaaa druhe nebo ne a ne a ne jak muže mi tohle delat jako tele ho vubec dalo na net provokujou mne sem naštvaná
Ja nepochopím jak muže mít nekdo tak krásne nožičky tak krásny okularky a tak krásny vlasenky a očička a bundičku a ouška a ¨rasy a prstíky u nohou a ručičky a nehítky a botičky a títko aaa..
Vidíte to krásne telíčko a ty nožičky a to krásne botičky (ktere nejde videt srat na to xDD) a ten dokonalej strih kterýho ho obepína kolem pasu (dobre dobre nemusí byt to i doslova.. )Ale tý krásny očička a vlásenky který mu tak sednout krásne že to ani možný už není
Ten krásnej ohoz a to krásne barevné prevedení pomalu ale jiste se mi azstavuje tep proč mi to delaj? proč vubec neco tak sexoidny musí žít?! proč to nejsem schopna znásilnit
Aaaaaaaaaaaaaaaa druhe nebo ne a ne a ne jak muže mi tohle delat jako tele ho vubec dalo na net provokujou mne sem naštvaná
MicinaCicusha- →Shuper Girl ★★☆☆☆
Re: My world xD
Bože ty tvoje komentáře zabíjí
Ale je fakt, že Hyukkie na té první a poslední fotce je fakt kusanec
HungryGenius- →Too Perfect ★★★★★
Kame napsal:Souhlasím, Eunhyuk začal být neskutečně fešný * *
to on byl přece vždy :D
klaruska91- →Good Person ☆☆☆☆☆
Svatá pravda
..teda až na to červený háro to jsem přes srdce nepřenesla
..teda až na to červený háro to jsem přes srdce nepřenesla
HungryGenius- →Too Perfect ★★★★★
Mně se nějak extra nelíbil v U, nemůžu si pomoct T__T ale jinak je to sympaťák celou dobu ^^
Kamie- →Překladatel ★★★☆☆
On je prostě borec,mu se nic vytknout nedá ..teda dle mého:)..
a mě se náhodou s červenýma vlasama líbil, a je fakt že v U vypadá..no,bylo to ještě mladé ucho,to musíme brát v potaz
a mě se náhodou s červenýma vlasama líbil, a je fakt že v U vypadá..no,bylo to ještě mladé ucho,to musíme brát v potaz
klaruska91- →Good Person ☆☆☆☆☆
Je pravda, že je hodně sympatický... A na některých fotkách mu to až nehorázně sluší...
Markét- →Sapphire pomocník ★★★☆☆
Similar topics
» Heal the World
» [1P] Donghae @ Thailand Sea World
» [5P] Hangeng at "World II" 3D Game Interview
» [6P]Super Junior at 2010 Shanghai World Expo Music Festival
» [1P] Donghae @ Thailand Sea World
» [5P] Hangeng at "World II" 3D Game Interview
» [6P]Super Junior at 2010 Shanghai World Expo Music Festival
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: