Donghae new haircut
+2
_inuskha_
klaruska91
6 posters
Strana 1 z 1
Donghae new haircut
[img][You must be registered and logged in to see this link.][/img]
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
klaruska91- →Good Person ☆☆☆☆☆
Re: Donghae new haircut
sluší mu to,ne?...konečně nemá ty dlouhé vlásky..teď je zase borec:D
jo, Eunhyuk je taky ostříhaný..no..předtím to měl lepší..ale nevadí
EunHyukovi to neslušíí on to ma jk rajče xD kde nechal ty svoje krasny vlásky
_inuskha_- →Good Person ☆☆☆☆☆
Zabiju jejich kadeřníky
Myslela jsem si, že nic horšího než Donghae s dlouhýma vlasama není, ale teď vidím, že jsem se mýlila..
A k Hyukkiemu se radši ani vyjadřovat nebudu
Myslela jsem si, že nic horšího než Donghae s dlouhýma vlasama není, ale teď vidím, že jsem se mýlila..
A k Hyukkiemu se radši ani vyjadřovat nebudu
HungryGenius- →Too Perfect ★★★★★
Na druhou stranu můžem bejt rádi, že nejsou úplně nakrátko nebo dohola
...Lenny...- →Shuper Girl ★★☆☆☆
uznávám,že Eunhyuk vypadá strašně,ale mu to zachvilu doroste..ale co se vám nelíbí na Donghaeovi???náhodou..mu to moc sluší..to jsou docela blbé fotky,ale podívejte se na toto video!přece mi nikdo nemůže tvrdit,že není nádhernej???
klaruska91 napsal:uznávám,že Eunhyuk vypadá strašně,ale mu to zachvilu doroste..ale co se vám nelíbí na Donghaeovi???náhodou..mu to moc sluší..to jsou docela blbé fotky,ale podívejte se na toto video!přece mi nikdo nemůže tvrdit,že není nádhernej???
Proč tam chudáček pláče? T T , když vidím takové videa, tak mám chuť skočit do obrazovky a obejmout je T T
Kamie- →Překladatel ★★★☆☆
To už je takový zvyk při Shinning star brečíš jako při Marry you na SS1
...Lenny... napsal:To už je takový zvyk při Shinning star brečíš jako při Marry you na SS1
Vidím to tak, že jestli se dostanu někdy na jejich koncert, tak budu brečet i na Sorry Sorry, protože budu tak mimo, že mi to nepřijde ani trochu blbé :D
Kamie- →Překladatel ★★★☆☆
Ok, ty fotky jsou fakt blbé
Ale to video
Já po něm snad nikdy nepřestanu šílet
Ale to video
Já po něm snad nikdy nepřestanu šílet
HungryGenius- →Too Perfect ★★★★★
Kame napsal:klaruska91 napsal:uznávám,že Eunhyuk vypadá strašně,ale mu to zachvilu doroste..ale co se vám nelíbí na Donghaeovi???náhodou..mu to moc sluší..to jsou docela blbé fotky,ale podívejte se na toto video!přece mi nikdo nemůže tvrdit,že není nádhernej???
Proč tam chudáček pláče? T T , když vidím takové videa, tak mám chuť skočit do obrazovky a obejmout je T T
No, já jsem četla,že to, že tam vždy brečí Teuki a Eunhyuk je normálka,ale že Donghae,tak to je něco...a tak řešili proč a zjistilo se,že to prý bylo údajně k vůli tomuto:
[You must be registered and logged in to see this link.]
že ho to prý dojalo..a nemůžeme se mu divit..je to krásné...fanoušci se fakt předvedli ..udělat z balonků nápis ELF ♥ SJ ..prej to tam obrečeli skoro všeci,ale neviděla jsem,takže nevím:)
tady se vám taky nelíbí?..mě teda jo :D
tady se vám taky nelíbí?..mě teda jo :D
Jo Teukieho vidím vždycky, ale Heechul teď taky..jsem se upe divila..tak možná taky kvůli tomu nápisu, nevím....právě, že většinou si tady uvědomí, že vlastně mají tolik fanynek, a že je mají prostě rády Mě osobně by to moc potěšilo a asi taky dojímalo, i když si myslím, že možná to v nějakých případech i nutí
Ale vůbec si nedokážu představit, že by mě tolik lidí obdivovalo a koupilo si lístky jen pro to, aby mě viděli naživo nereálný
Ale vůbec si nedokážu představit, že by mě tolik lidí obdivovalo a koupilo si lístky jen pro to, aby mě viděli naživo nereálný
tak ked som videla prv tie fotky,ze Donghae ostrihaný,tak som si povedala pre pana,to ako sa niekomu moze pacit ostrihany,ked mal dlhe vlasy tak bol urcite krajsi:)ale ked som videla to video,tak dneska som bola po druhy krat mrtva(takze naozaj tie fotky boli blbe)
inac aj ja mam dakedy pocit,ze sm ich nuti plakat nasilu T T,ale uprimne ja keby som bola na ich mieste tak by som bola uplne stastna,tolko fanusikov mat a ludi co ta zboznuju,to musi byt nadhera a ja by som sa urcite rozplakala uprimne,chcem take daco zazit,ale kto nie,vsak
inac aj ja mam dakedy pocit,ze sm ich nuti plakat nasilu T T,ale uprimne ja keby som bola na ich mieste tak by som bola uplne stastna,tolko fanusikov mat a ludi co ta zboznuju,to musi byt nadhera a ja by som sa urcite rozplakala uprimne,chcem take daco zazit,ale kto nie,vsak
Konichiwka- →Angela ★☆☆☆☆
Similar topics
» (17) Donghae
» [1P] SS3 Donghae
» [1P] Donghae SS3 in Qingdao
» [Rom] Donghae - Beautiful
» Donghae's twitter
» [1P] SS3 Donghae
» [1P] Donghae SS3 in Qingdao
» [Rom] Donghae - Beautiful
» Donghae's twitter
Strana 1 z 1