[11PCS] Donghae SBS Gayo
5 posters
Strana 1 z 1
[11PCS] Donghae SBS Gayo
[You must be registered and logged in to see this image.]
No nevím jak vy, ale já jsem si poslintala všechno, co se jen dalo
Cr: 2donghae.com
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
No nevím jak vy, ale já jsem si poslintala všechno, co se jen dalo
Cr: 2donghae.com
HungryGenius- →Too Perfect ★★★★★
Re: [11PCS] Donghae SBS Gayo
Poslintala jsem i to, co nebylo v dosahu... *7*
Proč oni jsou tak vražedně dokonalí? T____T Jak má člověk v noci v klidu spát, když ví, co se prochází po téhle planetě?
Proč oni jsou tak vražedně dokonalí? T____T Jak má člověk v noci v klidu spát, když ví, co se prochází po téhle planetě?
Kamie- →Překladatel ★★★☆☆
Kame napsal:Poslintala jsem i to, co nebylo v dosahu... *7*
Výstižné.. souhlasím .. umírám
Paní Hajánková napsal:Kame napsal:Poslintala jsem i to, co nebylo v dosahu... *7*
Já umřela, když jsem je viděla poprvé *7* to bylo něco jako: O.o "Kolik jich tam je?", * * "Takových krasavců" a teď je to *__________________* "Mami, chci je domů" :D Já chci aby přijeli do Evropy. Chci na jejich koncert obdivovat jejich krásu z blízka * *
Kame napsal:Paní Hajánková napsal:Kame napsal:Poslintala jsem i to, co nebylo v dosahu... *7*
Já umřela, když jsem je viděla poprvé *7* to bylo něco jako: O.o "Kolik jich tam je?", * * "Takových krasavců" a teď je to *__________________* "Mami, chci je domů" :D Já chci aby přijeli do Evropy. Chci na jejich koncert obdivovat jejich krásu z blízka * *
Já poprvé viděla fotku, kde byli jen tři .. takže to zas tak strašné nebylo xDD .. ale okamžitě a neodvratně zabouchnutá do Donghae
Jo, to mi povídej.. to chcem všechny
Paní Hajánková napsal:Kame napsal:Paní Hajánková napsal:Kame napsal:Poslintala jsem i to, co nebylo v dosahu... *7*
Já poprvé viděla fotku, kde byli jen tři .. takže to zas tak strašné nebylo xDD .. ale okamžitě a neodvratně zabouchnutá do Donghae
Jo, to mi povídej.. to chcem všechny
Nejvíc mě dostalo, že byl Eunhyuk ve Francii T T Awww, proč Francie i Praha má své kouzlu! :D Sice tu není žádná Mona Lisa a tak, ale...Karlův most! :D Přepadnu Lee Soo Mana a donutím ho, aby uspořádali koncert tady :D
Pro české ELF první řada a VIP do zákulisí :D
tak to ja som zo zaciatku vobec nechapala, co vsetci na Donghae vidia a potom som si pozrela EHB a bum bolo to, uplne som mu prepadla
luc20- →Angela ★☆☆☆☆
tomu se říká dokonalost ..to není možné...a toty vlasy mu sluší úplně nejvíc
klaruska91- →Good Person ☆☆☆☆☆
Similar topics
» [5P] KBS Gayo Daechookjae Sungmin (LT, EH, RW)
» [5P]MBC Gayo Daejun 2010
» (17) Donghae
» [1P] SS3 Donghae
» Donghae's twitter
» [5P]MBC Gayo Daejun 2010
» (17) Donghae
» [1P] SS3 Donghae
» Donghae's twitter
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: