[2P] SPAO AD at Spao Store
5 posters
Strana 1 z 1
[2P] SPAO AD at Spao Store
[You must be registered and logged in to see this image.]
Credit: [You must be registered and logged in to see this link.]
Reuploaded by Rai
HungryGenius- →Too Perfect ★★★★★
Re: [2P] SPAO AD at Spao Store
kdyby tohle dali i u nás někam do obchodu, vůbec bych se nezlobila
Katty- →Angela ★☆☆☆☆
Souhlasím s Katty, asi bych si nechala zavolat vedoucího obchodu a vyžadovala po nich ten plakát xDD
Markét- →Sapphire pomocník ★★★☆☆
to já bych se k tomu plakátu asi přilepila, že by mě nikdo nedostal dolů xDD
asi by se mnou v tom obchodě měli problémy a zvědaví lidi by zase jen čučeli xDD
už vidím ten titulek ve zprávách:
"a přinášíme vám exkluzivní reportáž z toho a toho obchodu...jedna mladá dívka se zde přilepila k plakátu slavného korejského zpěváka. Záchranáři se ji snaží vysvobodit, ona bohužel kope a křičí ať jdou pryč, a navíc použila velice silné lepidlo..."
asi moc fantazíruju xDDD aspoň by byla sranda :D
asi by se mnou v tom obchodě měli problémy a zvědaví lidi by zase jen čučeli xDD
"a přinášíme vám exkluzivní reportáž z toho a toho obchodu...jedna mladá dívka se zde přilepila k plakátu slavného korejského zpěváka. Záchranáři se ji snaží vysvobodit, ona bohužel kope a křičí ať jdou pryč, a navíc použila velice silné lepidlo..."
Katty- →Angela ★☆☆☆☆
Katty napsal:to já bych se k tomu plakátu asi přilepila, že by mě nikdo nedostal dolů xDD
hihi xDD Přilepím se s Tebou, třeba se to nakonec nějak dostalo až k SungMinovi xDD
ok, lepidla je dost xD
tak dáme těm reportérům podmínku : oni o nás dají vědět SungMinovi a za to budou moct zveřejnit naše tváře v televizi xD
tak dáme těm reportérům podmínku : oni o nás dají vědět SungMinovi a za to budou moct zveřejnit naše tváře v televizi xD
Katty- →Angela ★☆☆☆☆
Battle plán už je vymyšlený, tk teď jenom, aby začali u nás prodávat věci té značky xDD
tak fajn, chtělo by to sepsat nějakou petici či něco takového a poslat to nějakému majiteli těch obchodů xD
Katty- →Angela ★☆☆☆☆
Hej holky já z vás nemůžu xDD přilepit lepidlem xDD nevidim nic pres ty slzy co mi tecou jak se smeju xDDD ale jinak bych tu chtela nejaky plakaty se super junior treba HeeChula nebo Hyukieho nebo Teukieho
LucinQa- →Good Person ☆☆☆☆☆
Similar topics
» [2P] EH,, SPAO Endorsement
» [1P] SPAO Poster
» (6P) SPAO New Advertisements [LT,SW,DH,EH]
» [5P] SPAO Screensaver
» [2P]SPAO Advertisements
» [1P] SPAO Poster
» (6P) SPAO New Advertisements [LT,SW,DH,EH]
» [5P] SPAO Screensaver
» [2P]SPAO Advertisements
Strana 1 z 1