[MV] Bonamana "Miinah"
+5
Mily
Konichiwka
Markét
HungryGenius
Katty
9 posters
Sapphire Cyon :: Super Junior :: MVs
Strana 1 z 1
Re: [MV] Bonamana "Miinah"
Nemůžu dýchat .. před chvílí jsem to čekovala na youtube a fakt nechápu
Teaseru se to si ce moc nepodobá no a taky nebudu předstírat, že jsem nedostala párkrát záchvat smíchu ale jinak celkově se mi to líbí
Teaseru se to si ce moc nepodobá no a taky nebudu předstírat, že jsem nedostala párkrát záchvat smíchu ale jinak celkově se mi to líbí
HungryGenius- →Too Perfect ★★★★★
Záchvat smíchu? Oo Já jsem z toho totálně nadšená, teaseru se podobá jen začátek.... Ale nezklamalo mě to, já tam měla obojí, co jsem tam chtěla mít ♥___♥ A kluci byli naprosto dokonalí.... Patří jim můj vděk za to, že se určitě ze všech sil snažili, aby alespoň částečně nahradili tu mezeru po Inniem, Hanniem a Kibumovi, ale bohužel mi tam ti tři stejně chybí... Už aby byli všichni zase spolu TT
Markét- →Sapphire pomocník ★★★☆☆
vy ste tusim cakali az do rana kym pride toto video na svetXDXDale myslim si ze to stalo za to cakanieXDslintaaaaam,vsetci tam vyzerali sklvelo:)a hudba je tiez skvela,a clovek ma chu sa zdvihnut zo stolicky a tancovat,tusim ze teraz vsetci aj Elfovia aj Cassiopeia caka....T Tuz nech su vsetci spolu:)TVXQ AND SUJU HWAITING!!!
Konichiwka- →Angela ★☆☆☆☆
No tk do rána jsem fakt nečekala xDD Ale že jsem si přivstala, abych to MVčko viděla, to je fakt^^ Jak se mi ze začátku Bonamana nelíbila, tk teď jsem se do ní doslova zamilovala a zbláznila Mám ji v mp3 přehrávači, v mobilu, v noťasu a pouštím si ji pořád dokola, teď už ji mám i v hlavě, protože když ji nemůžu poslouchat od kluků, tk si ji pořád pobrukuju sama xDD A mám ji i v srdci, oblíbila jsem si ji teda opravdu rychle, možná je to i tím, že zatímco jsme na twitteru trendovali Bonamana 41 hodin v kuse, já ji pořád dokola poslouchala
jsem naprosto nadšená
Jsem příjemně překvapená z Kyu a Wookieho a i Shindong vypadá dost dobře
akorát ten tanec je dost náročný , u Sorry sorry jsem se naučila aspoň refrém, ale u týhle se nenaučím asi nic
jdu se kouknout znova a myslím, že dneska to bude ještě hodněkrát a už se těším na další písničky
Jsem příjemně překvapená z Kyu a Wookieho a i Shindong vypadá dost dobře
akorát ten tanec je dost náročný , u Sorry sorry jsem se naučila aspoň refrém, ale u týhle se nenaučím asi nic
jdu se kouknout znova a myslím, že dneska to bude ještě hodněkrát a už se těším na další písničky
Mily- →Shuper Girl ★★☆☆☆
wow no paradni mvčko ! .... do Kyu bych nerekla zhe se tk polepsil zhe uz tancuje aj ve predu a tu jednu dobu v prvni rade s Eunim,Donghem a Shindongem woooow ! KYU FIGHTING! a myslim zhe tentokrat nemusim silet z toho jakou ma kdo prdu kazdymu to slusi ! ee teuk ma upe SUPER vlasy dyz je ma nagelovany wuaaaaa♥ .... musim rict zhe tohle se jim povedlo ... jen tam chybi ti 3 no ............ ae BEEEST !
WOW
Úžasní kluci,úžasná písnička,úžasný video,úžasný 'taneček'
Kyuhyun je ták krásnej..
No..ikdyž.. ty vlasy -_-"
Lepší účes mu dát nemohli? @_@
Ten účes není tak hroznej,ale proč mu ty vlasy nenechali trochu delší? (:
Ty vado..Leeteuk je tak sexy
Úžasní kluci,úžasná písnička,úžasný video,úžasný 'taneček'
Kyuhyun je ták krásnej..
No..ikdyž.. ty vlasy -_-"
Lepší účes mu dát nemohli? @_@
Ten účes není tak hroznej,ale proč mu ty vlasy nenechali trochu delší? (:
Ty vado..Leeteuk je tak sexy
MikoLina- →Good Person ☆☆☆☆☆
Nejkrásnější je, jak tam Donghae "vykouzlí" tu kytku to jsem málem odpadla
A k tomu tanci.. nepřijde mi nějak těžkej :D:D už pár kousků umím^^ XDXDXD .. a začala jsem mu říkat slepičí tanec XD
A k tomu tanci.. nepřijde mi nějak těžkej :D:D už pár kousků umím^^ XDXDXD .. a začala jsem mu říkat slepičí tanec XD
*Čuči jak osel na obrazovku* AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *právě vykrvácela*
EunHyuk ... tak ''šekši'' (ale ty vlasi -_-'')
LeeTeuk bez trička !!! (zavolejte mi prosim vás někdo sanitku)
a ten taneček se ho chci hned naučit (kdo se přidá ??? )
Nejspiš sem divná ale me to připadá že jich tam strašně málo ...
EunHyuk ... tak ''šekši'' (ale ty vlasi -_-'')
LeeTeuk bez trička !!! (zavolejte mi prosim vás někdo sanitku)
a ten taneček se ho chci hned naučit (kdo se přidá ??? )
Nejspiš sem divná ale me to připadá že jich tam strašně málo ...
Shimi- →Good Person ☆☆☆☆☆
Ach jo, tolik Vám závidím, že si to dokážete zatancovat... Já jsem totálně neschopná něco zatancovat xDD To už bych to spíš odzpívala...^^
Ty blaho, oni ma chcu zabit? Leeteuk bez kosele, s nahou vytrenovanou hrudou??? (sorry, to bolo prve, co som si vsimla )
ehmmmm, dufam, ze aj pri vystupeniach bude ukazovat svoje prsne svaly
ok, dost bolo rozkose...takze k MV-cku, celkom prekvapilo a vylepsilo mi nazor na pesnicku, aj ked som stale dufala v nieco viac temnejsie a vampirskejsie, ale vsak nemozem mat vsetko, ze?
ehmmmm, dufam, ze aj pri vystupeniach bude ukazovat svoje prsne svaly
ok, dost bolo rozkose...takze k MV-cku, celkom prekvapilo a vylepsilo mi nazor na pesnicku, aj ked som stale dufala v nieco viac temnejsie a vampirskejsie, ale vsak nemozem mat vsetko, ze?
luc20- →Angela ★☆☆☆☆
Simtě ja tancovat taky neumim (klidně se zeptej Liny ta ti to potvrdi) ... ale odzpívat bych to taky mohla až nato že zpívat taky neumimMarkét napsal:Ach jo, tolik Vám závidím, že si to dokážete zatancovat... Já jsem totálně neschopná něco zatancovat xDD To už bych to spíš odzpívala...^^
Shimi napsal:Simtě ja tancovat taky neumim (klidně se zeptej Liny ta ti to potvrdi) ... ale odzpívat bych to taky mohla až nato že zpívat taky neumimMarkét napsal:Ach jo, tolik Vám závidím, že si to dokážete zatancovat... Já jsem totálně neschopná něco zatancovat xDD To už bych to spíš odzpívala...^^
Hiiiii tak to si můžem podat ruce Shimi :D:D
Hehe nová skupina netalentovaných ... kdo se přidá ???TheKyas napsal:Shimi napsal:Simtě ja tancovat taky neumim (klidně se zeptej Liny ta ti to potvrdi) ... ale odzpívat bych to taky mohla až nato že zpívat taky neumimMarkét napsal:Ach jo, tolik Vám závidím, že si to dokážete zatancovat... Já jsem totálně neschopná něco zatancovat xDD To už bych to spíš odzpívala...^^
Hiiiii tak to si můžem podat ruce Shimi :D:D
pridavam sa,uz tolkokrat som sa chcela naucit,niaky k pop tanec ale ako to rychlo zacalo,tak to aj skoncilo T Tmozno by to bolo lachsie kebyze to mam sancu vidiet na zivo pri niakom treneroviXDXDa spievat,ked zacnem bude aspon 20 km od omna,poplasne sireny su milsie uchuXD
Konichiwka- →Angela ★☆☆☆☆
Similar topics
» [ENG] Bonamana CD
» [1P] SJ Bonamana image
» [CZ] Super Junior - Bonamana
» [rom] Super Junior - BONAMANA
» [VID] Eunhyuk & Leeteuk BONAMANA in Sukira
» [1P] SJ Bonamana image
» [CZ] Super Junior - Bonamana
» [rom] Super Junior - BONAMANA
» [VID] Eunhyuk & Leeteuk BONAMANA in Sukira
Sapphire Cyon :: Super Junior :: MVs